1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armoryRiokai, Mage, 85level, link na armory nejde přidat
2 ) PVE vs PVP čo ty na to?Preferuji PvE, ale občasné BG nebo arenku si taky rád zajdu.
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?Rád bych se stalk součástí guildy s dobrým kolektivem a progressem nejen Raga HC ale i nadcházejícího patche 4.3.
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?Byl jsem již v několika PvE guildách a většinou jsem odcházel kvůli nespokojenosti s kolektivem, nekvalitní progress, místo v raidu,...
Prostě věci které k dobrému PvE nepatří
5 ) Robí ti problém komunikácia cez TeamSpeak 3?Absolutně ne
6 ) Raidovacie skúsenosti:- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol?: Zmínil bych spíše aktuální content, takže ve Firelands mám zabité na HC: Shannox, Rhyolith,Baleroc, Majordomo a odprogressovaného pavouka (Na killu jsem nebyl)
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)?: Většinou ne
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:- kúpený account / vlastnoručne levelované?: Vlastní account
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto?: Osvědčené stovkami arcane mágu po celém světě :p
8 ) jaký máš přístup k WoW:WoW hraji už 5 let, 3 roky na free. Poslední dva na ofic. serverech. Čas na hraní mám od 15:00 až do 23:00(pokud je třeba, ne že bych u toho celý den seděl :p)
- kvalita internetového pripojenia, nerobi ti malo fps problem pri hrani (sekanie)?: FPS sice není v něják závratných hodnotách, ale budu kupovat novou grafickou kartu. Se stávajícím PC setupem jsem schopný 100% raidovat. Připojení jede bez potíží.
- zdieľaný / vlastní PC? : Vlastní
- koľko máš rokov?: 18
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Uto, Stvr). Ako si na tom?Žádný problém
10 ) WWS, WOL alebo podobna statistika! (Odkaz postujte do code)WOL bohužel nejsou
12 ) Aký je tvoj vztah k Achievementom?Jsem pro jakýkoliv bláznivý achievement
11 ) Napíš prečo by sme mali prijať do guildy,aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si
myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.
Jak jsem psal výše, chtěl bych se stát součástí progressu FL HC a 4.3 a tím pádem nabízím svoji dmg. Myslím, že jsem nekonfliktní člověk a rád s čímkoliv pomůžu.
S pozdravem Riokai