Tak caute mily DEEP THUNDERACI
volam sa Michal a pochadzam z vychodu slovenska z KE. Mam 21rokov (v juni to bude 22).
V prvom rade Vas asi zaujima preco pisem tuto prihlasku. Nechcem sa precenovat ale myslim si o sebe ze som dost skilled hrac (nie mocxD) a v momentalnych guildach v ktorych posobim je to s progresom velmi ubohe a chatrne (ludom sa nechce wipovat nepripravenost na raidy, malo schopnych ludi atd) tak si hladam novu guildu ktora je takpovediac schopna a ma nejaku tu perspektivu do buducnosti.
Tak nebudem odpovede mixovat do zdlhaveho textu cize:
1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory (Odkaz postujte do code )
Epicke gemy mam zatial len na tankovi Predinke priznajme si ze nini mozne mat to na seckych postavach...
Viem ze hladate rogunu tak rogue bude pre tuto prihlasku ""main""
Tak roguna: vidite ako na tom je nieje na nej nic moc hc killov celkovo mam skusenosti s morchockom,unsleepingom,warlordom,ultraxionom HC ako vidite tak DS som mal zabite hned v prvy reset ale tym sa neda chvalit...
- kód:
-
eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Preedi/simple
a toto su pre Vas "alti" nieje problem s hocicim ist raid
Tak toto je tankadin/retardin 397/397 ilvl
- kód:
-
eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Sisinocka/simple
prosim nekomentavat reforge do hitu a par gemov...a 2t tank a 2tcka dps...len skusam co to da ked uz mam ten Avoid "cap"
Tiez tankadin/retardin 398/390
- kód:
-
eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Predinka/simple
U tohto tanka je to secko jak ma byt
Priest disco/low shadow 397/tocit za shadow viem ale neni eq v heal eq to neni dpsko ale pruser...
- kód:
-
eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Tyrandee/simple
a dalsi alti ktory potrebuju eq na raidy
- kód:
-
eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Elerilka/simple
- kód:
-
eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/Neii/simple
Potom dalsie postavy : pre info:
paladin 85 nick Xenophic to je alik na DT
DK 85lvl nick Antitank
Mage 81lvl nick Nefastus
a zvysok nestoji za spomenutie...
2 ) PVE vs PVP čo ty na to?
Ja preferujem PVE a pvp keby bola rozumna grupa dam sa nahovorit...
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?
o Vas som sa dozvedel od spoluziaka zo skoly Trifona
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Tak ako vidite postavy mam v guildach Firestorm a Ohniva burka a nejake v Tanglet wire
5 ) Robí ti problém komunikácia cez TeamSpeak 3?
nie absolutne u nas na raidoch kecam len ja xD
6 ) Raidovacie skúsenosti:
- Čo si prešiel za raid instancie, na akých killoch si bol?
tak ako je vidiet raidujem uz dlho Predinka/Sisinocka boli moje prve dve postavy...a na killoch
tak Naxxx (novy) bola moja prva raidovacia skusenost a od vtedy do teraz cize progresy a dalsie progresy
- Mal si pri raidoch organizačnú prácu (raid leader, asistent, znalosť taktík, atď.)?
Tak zacal som ako kazdy obycajny hrac nizsim stupno raidera a postupom casu na mna nakladali CL, RL, Asistantov, GM a potom som sa chvalabohu GM vzdal momentalne leadrujem u nas vo firestorme 10 ale des a hruza prednedavnom sa guilda takpovediac rozdelila....NO a som rad ze neraidujete v stredu ak by sa to zmenilo nebude problem aj streda koli tomu ze chcem raidovat aj z FS ale to je raid na jeden vecer. Je to pre mna uz aj taka citovka ten FS mam tam par dobrych kamaratov a nechcem sa na nich vykaslat.
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
- kúpený account / vlastnoručne levelované?
Vsetko vlastnorucne vyexpene Roguna a Mage povodom alici ale pretransformovany do hordy
- prosíme zdôvodniť tvoju voľbu talentov a co ťa viedlo ich mať takto?
Tak o talentoch by som kecal do rana ale co sa tyka roguny myslim si ze tam nieje nejak podla nejakeho daneho fightu menit talenty mozno glyphy...ale nieje problem to prerobit vzhladom na nejaku danu situaciu,
8 ) jaký máš přístup k WoW:
- kvalita internetového pripojenia, nerobi ti malo fps problem pri hrani (sekanie)?
tak net celkom oka cez Magio ficim cize nejakych 400KB/s latency tak v norme 70/70 niekedy to vyskoci na 150/150a hrajem na notebooku celkom kvalitnom a zatial staci na 10 aj 25ky ale v pribehu 3mesiacom kupujem stolovy pocitac.
- zdieľaný / vlastní PC?
PC vlastny.
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Uto, Stvr). Ako si na tom?
Raid time vyhovuje aspon v stredy budem stihat raidy z Firestormom xD
10 ) WWS, WOL alebo podobna statistika! (Odkaz postujte do code )
echh to nemam nerobime to vzhladom na momentale neprogresovanie...
11 ) Aký je tvoj vztah k Achievementom?
vid postavy Predinka a Sisinocka. Momentalne nic nestiham lebo skoro kazdy den raidujem alebo pugujem. Roguna cize Preedi je alt vyexpeny len koli legendarkam
12 ) Napíš prečo by sme mali prijať do guildy,
aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si
myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.
Tak najzakernejsia otazka na koniec. Tak istotne ziskate kvalitneho raidera ktory ked spravi chybu tak si ju viem priznat, cloveka ktory vie taktiky ma dostatocny pocet celkom dobre equipnutych altov. Mam legendarky. A nespravam sa hlavne decko. a som za kazdu srandu cize nejaky ten Rag HC, alebo vybijanie starych instancii.
Uz ani neviem co som tu napisal a co nie...tak ak som na nieco zabudol tak kludne ma zjazdite.
Tak dakujem za Vas cas ktory ste stravili nad mojou prihlasko a tesim sa na vase skore aj negativne aj pozitivne ohlasy...