| infear-holy priest | |
|
+6Juday Neal Yaminia (Madi) Bakula Pepkoun Kagei 10 posters |
Autor | Správa |
---|
infear-h Anonymný
| Predmet: infear-holy priest Št apríl 30, 2009 1:40 pm | |
| predem zdravim gildu Deep Thunder:D 1 ) meno, class, level + odkaz na armory infear, priest, 80 ofc a tady je ten odkaz 2 ) Sme primárne PVE Guilda, tým pádom netolerujeme nikoho s čisto PVP zameraním. Ako sa k tomu postavíš?tak postavim se samozrejme celem:D pvp hraju jenom s lame dickem knedlou kterej to stejne moc neumi a jinak to pve 3 ) Prečo zvažuješ príchod práve k nám? Kde si sa o nás dozvedel a ak máš v guilde známeho, prosíme menovať.Protoze chcu progressovat a chodit hc raidy i 10-man raidy,kdybych delal ze zacatku stridacku tak me to nebude vubec vadit casem se snad zaradim,jinak u vas znam hodne dobre Knedlinku,trochu pepkouna,kageie 4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?tak prvni zlom nastal pri migraci hodne dobrej kamaradu a hlavne schopnej lidi kteri ten raid nejak umeli podrzet bud uz jako 25 man or 10 man instanc. a hodne na tom udelalo to ze znam u vas tech par lidi a prece jenom se me lip raiduje a hraje wow kdyz su mezi kámósi 5 ) Dorozumievanie na raidoch a čo ty na to? Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo? (funkčný mikrofón je povinnosťou!).tak problem me to nedela:D btw tedka jsem tady s vama 6 ) Raidovacie skúsenosti:tak budu mluvit jenom o Wotlk instancich:D to je aktualni:D mam vsechno projite az po ulduar a tam mam v 10 man raidu 7 bossu dole ale v 25 to jenom s 14 schopnejma lidma moc neslo tak v 10-ce takze tam mam jenom 1-ho ale taktiky znam na vsechno a umim se rychle orientovat ve hre:D takze taktika v tomto u me neni probrel. Pro nejaky puntinrake jsem zacal hrat na tbc a tak mam Karazan,grula,magthe,zul a ssc ale jelikoz nemam aji jeden item od tama tak nemam splnenej achiv. 7 ) Podrobnosti o tvojej postave:tak cele acc me moje a koupil jsem ho od pana blizzarda jako asi vetsina nas talnety jedu v holy:D mam je zhruba podle me na top:D jsem schopnej udzet jak partu tak one target dual spec mam taky na holy/disco a talenty klidne kvuli gilde prehodim 8 ) jaký máš přístup k WoW:inter je OuKej a je me 21 uz v nedeli:P takze gz a zadnym jinym problemu kretej by mohl narusit raid neni 9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 18:30 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?j nedela me to zadny problem ale kdyby se to natahlo tak muzu nejdele jenom do 24.00 pak musim jit spat z duvodu prace 10) Tvoja motivácia raidovať: Si typ, ktorému nevadí 4 hodiny wipovania pri progresu a budeš aktívne (a pravidelne) raidovat? wipovani me nevadi a u vas vim ze aji po 4-rech hodinach toho bosse dame a ne jak tedka ze sem v cistem case byl v ulduaru na xt-002 asi 15 hodin a stejne to porad neslo me sluzby pro vas jsou jako mocny lecici knez:D a nebo jako temny knez:D dal uz je to na vas jak nalozite smim osudem |
|
| |
Kagei Guild Master
Počet príspevkov : 2639 Age : 43 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: infear-holy priest Št apríl 30, 2009 2:15 pm | |
| CUs prihlaska je Ok, poznam ta z toho nejakeho PVP, inak mame teraz problem trochu z healermi a aj nejake problemi mozno budu takze ja by som bol ZA, mozno by si bol na zaciatku na nejakej striedacke ale podla mna sa (pri dorzani aktivity aku si pisal) zaradis casom do raidu...
Kagei | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: infear-holy priest Št apríl 30, 2009 3:14 pm | |
| Holy pristu je v gilde az az takze bych to videl maximalne na tu lavicku. Uz ted se nekteri na raid ani nedostanou. za me teda PROTI |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: infear-holy priest Št apríl 30, 2009 4:06 pm | |
| |
|
| |
Kagei Guild Master
Počet príspevkov : 2639 Age : 43 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: infear-holy priest Št apríl 30, 2009 4:37 pm | |
| Gwone mozno pocet priestov je dostacujuci ale aktivita zdaleka nie si myslim a uz nebudeme robit to ze koli tomu ze nepridu healery sa nepojde raid alebo sa ide na 5 healov... | |
|
| |
Pepkoun Guild Member
Počet príspevkov : 85 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: moo Št apríl 30, 2009 4:42 pm | |
| Vzhledem jak to ted s healma vypada PRO, navic ho znam | |
|
| |
Bakula Friend
Počet príspevkov : 185 Location : Prague Registration date : 13.03.2009
| Predmet: Re: infear-holy priest Št apríl 30, 2009 4:46 pm | |
| 1 slovo ... PRO Na 5 healu se mi fakt chodit nechce :-)... je to pro me moc velkej zahul | |
|
| |
Yaminia (Madi) Friend
Počet príspevkov : 52 Age : 47 Location : Prague Registration date : 02.12.2008
| Predmet: Re: infear-holy priest Št apríl 30, 2009 6:00 pm | |
| Ano, zda se ze priestu healeru mame hodne, ale healery at uz jakekoli clasy nutne potrebujeme. Neni mozne aby se stavalo ze se kvuli healu neslozi raid! Jak psal Kagei: "je problem trochu z healermi a aj nejake problemi mozno budu" Jsem tedy PRO, zatim treba na zkousku a na stridacku. K postave celkem nic nemam, nejaka ta pripominka k talentum snad, ale to je vec diskuze.. K bodu 10, ti preji hodne trpelivosti, protoze ani u nas nemusi byt jiste ze boss pujde po 4hodinach dolu. | |
|
| |
Neal Friend
Počet príspevkov : 115 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: re Št apríl 30, 2009 7:58 pm | |
| Prihlaska pekna, dalsiho healera nutne potrebujeme, sice priest neni zrovna idealni, ale aspon se ostatni budou muset vic snazit a bude z ceho vybirat. PRO | |
|
| |
Anonymný Anonymný
| Predmet: Re: infear-holy priest Št apríl 30, 2009 10:00 pm | |
| Jsem PRO lepsi je 6 holy priestu v raidu nez slackovat v og |
|
| |
Juday Warlord
Počet príspevkov : 649 Registration date : 02.12.2008
| Predmet: Re: infear-holy priest Št apríl 30, 2009 11:48 pm | |
| Exe my zobral myšlienku takže tiež som ZA | |
|
| |
matej Warlord
Počet príspevkov : 73 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: infear-holy priest Pi máj 01, 2009 8:21 am | |
| Pro. Preistu je sice dost , ale raidovaci moralka healeru je spatna . | |
|
| |
Agyn271987 Guild Member
Počet príspevkov : 84 Registration date : 05.01.2009
| Predmet: Re: infear-holy priest Pi máj 01, 2009 10:55 am | |
| Ja jsem PROTI ! v guilde je 5 holy priestů a jeden restodruid + nejaci šamíci. Kdyby jsi byl resto drujd tak řeknu ano ale NEJSI. I já se velice těžko dostavam na 25 Ulduar a ješte tady budu souhlasit s prijetím??? Ani omylem.
SRY jsem PROTI | |
|
| |
Knedlinka Guild Member
Počet príspevkov : 9 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: infear-holy priest Pi máj 01, 2009 4:21 pm | |
| Ja jsem pro prijeti,znam tohohle hrace i osobne a jako za healera se za nej klidne zarucim. Nemam k prihlasce co dodat,snad jen to ze nejsem lama jak pise Healeru mame sice akorat,ale muze se stat,ze se nam nekdo omluvi a je lepsi mit nekoho spolehlyveho jako nahradu. | |
|
| |
Amarillis Raider
Počet príspevkov : 25 Registration date : 26.12.2008
| Predmet: Re: infear-holy priest Ne máj 03, 2009 9:31 am | |
| Jsem PRO, uz neni co dodat | |
|
| |
Sponsored content
| Predmet: Re: infear-holy priest | |
| |
|