1 ) meno postavy, class, level + odkaz na armory
Aranin,mage 80 lvl
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Aranin 2 ) Sme primárne PVE Guilda, tým pádom netolerujeme nikoho s čisto PVP zameraním. Ako sa k tomu postavíš?
mam dualspec a rad sa chodim odrelaxovat do BG,alebo arenky
3 ) Prečo zvažuješ príchod práve k nám? Kde si sa o nás dozvedel a ak máš v guilde známeho, prosíme menovať.
rad progresujem a dopocul som sa,ze u Vas to nebude problem.z guildy poznam hlavne Nicolete a trosku Kythrena z byvalej guildy
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Bol som v guilde Warwolf clan ale ak zacali lagy tak sme migrovali na Ahn'Qiraj kde sme sa spojili s guildou Forsaken ktora migrovala tiez.
Po niejakom case sme sa rozpadli a ja som migroval znovu na DT kde som posobil v guilde Zdechliny kde su fajn ludia,ale po niejakych
nezhodach som leavol
5 ) Dorozumievanie na raidoch a čo ty na to? Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo? (funkčný mikrofón je povinnosťou!).
VT +mikrofon samozrejme mam ale velmi do neho nekricim snazim sa sustredit na progres,ale rad sa na nom porozpravam ak je cas
6 ) Raidovacie skúsenosti:
mam prejdene OS,EoE,VOA,Naxx.Ulduar 13/14 (vsetko 25)
7 ) Podrobnosti o tvojej postave
Maga som lvl samozrejme sam som jediny majitel ACC.respec nie je problem
8 ) jaký máš přístup k WoW
FPS problem nemam niekedy dostavam DC ale to asi kazdy
je mi 29 ,PC mam vlastny
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 18:30 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?
Nemam s raid time problem,iba keby mi nieco nahodne do toho prislo
10) Tvoja motivácia raidovať: Si typ, ktorému nevadí 4 hodiny wipovania pri progresu a budeš aktívne (a pravidelne) raidovat?
Wipovat mi urcite problem nerobi ani pravidelna aktivita
11. Napíš prečo by sme mali prijať do guildy, aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.
mozem poskytnut dobre dps aj ten skill sa najde si dovolim povedat