1 ) Jackoneil - arcane mage
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Jackoneil2 ) Sme primárne PVE Guilda, tým pádom netolerujeme nikoho s čisto PVP zameraním. Ako sa k tomu postavíš?
pvp sux...only pve
3 ) Prečo zvažuješ príchod práve k nám? Kde si sa o nás dozvedel a ak máš v guilde známeho, prosíme menovať.
hlasime sa sem spolu s bratom Smrtom
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?
Skurut Hai sa rozpadlo, kde som bol CL magov
5 ) Dorozumievanie na raidoch a čo ty na to? Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo? (funkčný mikrofón je povinnosťou!).
bez problemu, je to u mna samozrejmost uz 5rokov
6 ) Raidovacie skúsenosti:
za ali 2 roky stary svet vsetko okrem AQ40 a necely BWL
za hordu 2roky PHGP a Skurut Hai vsetko v TBC komplet az doteraz
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:
vlastny acc uz skoro 5rokov a vyexpene postavy
hram arcane maga a par veci momentalne doladujem a chcem upozornit ze dva gemy co mam +5m per/sec je
s dovodu procu metagemu v hedke
8 ) jaký máš přístup k WoW:
2Mbit wifi ficim natom uz 5rokov bez problemov, 3Ghz Phenom, 4GBram, Radeon HD3870
zachvilku 25rocny a momentalne nezamestnany a bez frajerky, obycajny chlap ktory rad raiduje a drti wow
a nepohrdne dobrym pivkom ci hruskovicou
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 18:30 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?
cas na raidy mi nerobia problemy
10) Tvoja motivácia raidovať: Si typ, ktorému nevadí 4 hodiny wipovania pri progresu a budeš aktívne (a pravidelne) raidovat?
radsej 1000x wipnut na bosovi ako ist jedno BG-cko
11. Napíš prečo by sme mali prijať do guildy, aký bude tvoj prínos pre guildu, napíš proste sem čo chceš a čo si myslíš že bude + pre tvoje prijatie do guildy.
sebechvala smrdi, ale skill je skill
Ďakujem za Váš čas s prečítaním mojej prihlášky a reakcii naňu