Zdravím DT... po dlhšom rozmyslani ci napisat ci nenapiat aj ked Kagei mi povedal ze nie ale predsa len skusim...
1,meno postavy, classImon-Resto Shaman
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&n=Imon2 ) PVE vs PVP čo ty na to?Samozrejme kedze DeepThunder tak inklinujem k PVE, samozrejme nikdy nepordnem dobre organizovanej arene...
3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?Tieto dva body mozem zhrnut do kopy
Tak uz znacnu dobu som uvazoval o odchode s Remedy koli tomu ze som si nasiel novu robotu... zijem v ENG na stalo a mam kopec casu na wofko... a Remedy nehvorim ze je to zla guilda skor slack guilda. Samozrejme su tam ultimatny ludia a je ich dost ale uz ma fakt nebavi to ich neustale meranie si klackov samozrejme zdrava rivalita musi byt ale co je to zdrava na to ma urcite kazdy vlastne kriteria a to co oni predvadzaju a akym arogantnym sposobom to prezentuju mi uz ide fakt na nervy... tak preto som sa rozhodol odist.
A preco DT?
Predovsetkim mi ani tak nejde o progres kedze davame rovnake instancie okrem Anuba k comu btw GZ... uz sa snazim vyberat podla aktualnej zostavy ludi atd... atd... a kedze som s par ludmi v kontakte tak sa mi to s tich TOP guild medzi ktorymi mam moznost si vybrat najviac pozdava Deep Thunder.
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?Samozrejme nie VT a mikrak funkcny.
6 ) Raidovacie skúsenostiV TBC SSC... TK.... progres... taktiez progres BT, Hyal... vo WOTLKU snad vsetko down akurat to TOGC 25 mi chyba.
7 ) Podrobnosti o tvojej postaveACC moje a len moje... lvl vlastnorucny.
Talenty classik resto talents build robeny do Hastu... btw pri otazkach ci mi dochadza mana ano dochadza
preto cakam na HC Solance... a to tim sa to vsetko vyriesi.
BTW glyfy mam take ako mam vseobecne.... pri aktualnom progrese ich menim cize na nauba... ci walkiri alebo beastov... si hadzem ine... samozrejme pripominam pri progrese.
Inak nic ineho ako ten Smradlavi off hand mi nepadlo... je sice dobry ale vypadam jak buzna..
8 ) jaký máš přístup k WoWPripojenie 54mbs... cize pohodicka... wifi
Vastny Notebook sice ma odsluzile wofko na nom ide ale do dvoch mesiacov sa bude kupovat NEW masina.
20 rokov
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Stre, Stvr). Ako si na tom?Tak raid Time.... pracujem na smeny cize tyzden ranna, tyzden poobedna... som schopny dochadzat na 5 raidov za 2 tyzdne... i ked poobedna mava dost casto volno hlavne na JAR takze je dost mozne ze aj castejsie ale vopred neslubujem 100 per attandance.
11.PS for Kagei: Bol by som nerad keby sa tu rozoberala minulost predsa su to asi uz zo 2 roky za ten cas sa clovek zmeni.
Ber ma ako new membra nova prihlaska....
Prinos predovsetkim ovladanie classy, skill, mozog. BTW ma off spec ELE celkom slusny gear a alt 79 retardin..
Takze HF pri citani Flamu... cakam len pozitivne vyadrenia (joke)