|
| Forféit / Mage | |
| | Autor | Správa |
---|
Forfeitx Anonymný
| Predmet: Forféit / Mage Ne november 21, 2010 12:18 pm | |
| 1 ) Nickname: Forféit - kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak'thul&cn=Forf%C3%A9it 2 ) PVE vs PVP čo ty na to? Raid time>all , ja som jeden z tych ludi co ma viac casu a bavi ho robit aj pvp aj pve. Zo zaciatku cata planujem rozbehnut primarne pve gear a az tak sa vrhnem na pvp crapy :d . 3 ) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder? Cital som inzeraty v novinach,jk . Deep thunder je vseobecne znama guilda, prvy krat som sa dostal do kontaktu s clenom guildy na silvestra tohto roku,s Ehim. Ked sme boli na "For the Horde!" achiev 4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?Ked som prisiel na offi tak som siel do instinctu, akoze do PvP guildy, po case som si vsak uvedomil,ze mi chybaju stale raidy,pugovat ma uz nebavilo a cnelo sa mi po zlatych tbc casoch na free, kde sme raidovali skoro kazdy den . Siel som do traitors, vadilo mi viac veci kvoly ktorym som zavesil raidovanie na klinec. Hlavne vsak ma uz nebavilo pocuvat tie kecy ohladom stavu arcane maga a tie posmesky voci Slovakom. 5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?Nie nie,mikrofon a sluchatka mam v poriadku, mam vsetky pouzivane verzie vt,ts,aj mumble . 6 ) Raidovacie skúsenosti:Tak pred rokom este som hral na free "blizzlike" TBC servery Twinstar(celkom ok scripty bossov a taak) posobil som vatsinou v top guildach na servery(dali sme si tam first kill Illidana xD ) . Aj ked konkurencia nebola velka(2-3k hracov),to priznam ,nejake ambicie mam. TBC na free slo fajn, ale ked uz sa malo prechadzat na wotlk tak som sa rozhodol presedlat na offi, lebo wotlk na free je katastrofa. Inak za maga mam prejdeny snad cely wotlk content. Az na to,ze nemam kill hc lk a algalona :-D. Na HC LK10 mam dohodnuty pug,snad sa zlozi ) . 7 ) Podrobnosti o tvojej postave:Account som kupil pred rokom od kamarata ktoreho poznam 5r IRL. On totiz prestal hrat a ja som chcel ist na retail tak sme to tak vyriesili ze som od neho kupil za par Eciek acc. On sa medzicasom aj vratil a kupil si novy acc btw xD . Na acc som mal 80 lv (fakt slabo gearnutu)rogue a to bolo vsetko, maga som si vyexpil sam,sice mi to trvalo dlhsie (zacal som ho expit presne pred rokom, no doexpil som ho az vo february ..to kvoli tomu,ze som si zahral nejake to pve za rogue-vtedy este som mal tu rogue na ally side ale preniesol som si ju k horde lebo ally=doom) Talenty mam momentalne arcane, ale samozrejme si ich budem menit podla toho co bude FoTM spec,aby bolo dps co najvyssie,ze 8 ) jaký máš přístup k WoW: - kód:
-
http://www.xfire.com/profile/forfeitx/ -dole je vlastne moj gaming rig PC je len moj, zijem s otcom a ten ma vlastny ntb - citácia :
- Download Speed: 85027 kbps (10628.4 KB/sec transfer rate)
Upload Speed: 73220 kbps (9152.5 KB/sec transfer rate) Sun Nov 21 2010 11:34:07 GMT+0100 (Central Europe Standard Time) Mam 20 rokov a na PC mozem byt od kolkej chcem do kolkej chcem xD. 9 ) Čas na raidovanie. Cas na raidovanie mi vyhovuje,nemam problemy nikdy s nicim, kludne by som bol aj dlhsie. (btw robim abslovensku prax momentalne - 4 hod denne od 10-14, casu mam dost aj ked si hladam poriadnu robotku aj tak budem mat cas.) 10 ) WoL - kód:
-
http://worldoflogs.com/reports/plzyzombhtv8fh8q/sum/damageDone/# moj posledny raid .. ja viem..flasky xD.. nebolo to uz seriozne 12 ) Aký je tvoj vztah k Achievementom?Ako ku ktorym, niektore si zrobim rad ..na niektore kaslem (kaslem na questy a repky povatsinou ) 11 )"PS" ;D Pre guildu budem prinosom sto pro . Na cata planujem jeden char vyexpit totalne co najrychlejsie, beriem dovcu . nehodlam vela naspat fakt ten char chcem mat maxnuty co najskor. Mozno vam o mne nieco povedia aj moje vysledky z pvp..vatsinou to tak je,ze hrac co hraje pvp ovlada classu/ine classy a vie sa dobre focusovat na hru.. ked to niekoho bude zaujimat tak nejake moje vysledky z pvp si mozete pozriet v statistics. V cata tiez budem hrat pvp a urcite sa budu hodit nejake achievy. Aj keby to malo byt uz aj ten prinos tych mojich par HK do guildovnej zbierky .. xD Dakujem za precitanie a dufam v buducu spolupracu, tesim sa na kolektiv. |
| | | Steelman Raider
Počet príspevkov : 39 Registration date : 05.08.2010
| Predmet: Re: Forféit / Mage Ne november 21, 2010 1:48 pm | |
| Zdravim Tak som si prestudoval tvoju prihlasku a pripada mi to ze si skor pvp hrac ocom sveci aj tvoj pvp gear... Kedze tvoj pve gear neviem hodnotit tak sa zameriam na talenty a glyphy. Talenty a glypy: Frost talenty nekomentujem tie patria do pvp a to nas momentalne nezaujima. Co sa ale tyka arca talentov (btw s nimi by si unas na LK 25 hc asi moc neuspel...) mas tam zbytocne talenty ako napr Nether Vortex ci Burning soul ktore su ti viac menej zbytocne, na tvojom mieste by som si ich radsej hodil do Piercing Ice a Prismatic cloak (pre instant invisiblity, co je niekedy dost dolezite instantne resetnut agro). Glyphy su viac menej v poho akurat ten Glyph of Molten Armor... Neviem ako si natom s manou ale ja si momentalne neviem ako arcane mag predstavit ist bez mage armoru ktory mi vracia ozaj slusne mnoztvo many a to ja pre arca maga urcite dolezitejsia ako crit... Logy: Schvalne som si pozeral nase logy z posledneho ICC raidu a dps na jednotlivych bossoch je oproti mne a ddolikovi povedzme nic moc... Co sa tyka rotacie tam neni moc co pokazit AB spam! Achie: Podla dung a raid achievov vidim ze asi nemas velky vztah k ich plneniu co je u nas -, mas par peknych pvp achievov, ale s tymi by som sa skor snazil prerazit v pvp guilde... Zaver: Nenapada ma co by som mal este ohodnotit, velka skoda ze si sa neodlogoval v pve geare aby som vedet pozret jeho kvalitu a ench + gemy co nanom mas, tiez takto neviem ci si hit capnuty atd... Ja som momentalne proti, mali sme tu aj lepsich zaujemcov, ktorych sme tiez odmietli... (ale hlavne slovo ma ofc vedenie...) | |
| | | Dolik Raider
Počet príspevkov : 89 Registration date : 23.09.2010
| Predmet: Re: Forféit / Mage Ne november 21, 2010 4:09 pm | |
| Nazor nechavam steelovi, ale juknu na to pozdeji(zitra asi), tak w8 s mym nazorem, forfeita znam z videnii ve wow a muj osobni odhad bude, ze si dobrej mage, ale jen tak co jsem se dival do logu tak pomerne nic moc dmg, studovat nejaky jiny tydny nebudu, kdyby si mel zajem muzes nejakej predhodit. Co se tyce nasich poslednich wolek tak z me strany to je jeden fail, ale napric tomu jsem fire, takze posuzovat se muism dle steelmana... zitra na to juknu edit: probadal jsem to jeste ted... jsem pro zkousku (hehe, steel vs já), pod jednou podminkou: hod nam sem novou EU armory, odkaz mas na webu. PS: dmg oproti nam je opravdu slabsi, ale co neni muze byt, kor u nas, kdy se jede opravdu v raidu na vyteznost class. | |
| | | Forfeitx Anonymný
| Predmet: re Ne november 21, 2010 6:53 pm | |
| - citácia :
- Glyphy su viac menej v poho akurat ten Glyph of Molten Armor... Neviem ako si natom s manou ale ja si momentalne neviem ako arcane mag predstavit ist bez mage armor ktory mi vracia ozaj slusne mnoztvo many a to ja pre arca maga urcite dolezitejsia ako crit...
jasne, pouzival som mage armor aj na tom jednom dvoch raidoch po patchi.. , ten glyph som tam dal jednocho kvoly tomu,ze som ho nemal zrobeny,maga som od patchu poriadne nehral..expil som altov a tak,lebo som nemal co robit. Talenty a glyphy nemam problem zmenit.. talenty uz su a na glyph uz hladam craftera. Taktiez nemam problem zmenit enchant v chestke a v shoulderoch, uvazoval som aj nad pregemovani trosku. Dalo by sa tak zrobit, ze by som mal aj +5sp z ringu zo socket bonusu. S takymi vecami, kebyze hram pve na urovni a vyzaduje sa to odomna, neni problem taktiez kebyze sa vyzaduje zmena talent specu tak tiez nie je problem. A dps u arcane maga riesit je fakt zbytocne no, to je len o geary a ked aj nemam BiS gear na cata chcem zacat poriadne vo velkom.. Nie je lahke zacinat v rozbehnutom contente, na cata sa to bude pekne resetovat a tam vidim skvelu sancu drzat BiS gear od zaciatku ) - kód:
-
http://eu.battle.net/wow/en/character/drakthul/forf%C3%A9it/ btw ) |
| | | Dolik Raider
| Predmet: Re: Forféit / Mage Ne november 21, 2010 7:13 pm | |
| fajn, jsem rad, ze si se rozepsal o enchantech, aspon te na ne nemusime upozornovat, takze ja jsem urcite pro na zkousku, otazkou je, jak moc si presvedcil steelmana - a druha vec je, jestli budes uprednostnovat pve a nebo pvp PS: ten offhand jinej nemas? PPS: konec koncu hledame absolutniho nolifera s top dps vysledky, takze muj osobni nazor bude, ze nebudes invitnut, ale to napise jako posledni slovo kagei, | |
| | | forfeitx Anonymný
| Predmet: Re: Forféit / Mage Ne november 21, 2010 7:28 pm | |
| asi si myslel wandku, nie bohuzial nemam. A v prihlaske som uz pisal raid time> all . Cas na rated bg a arenky si najdem aj popri raidoch-casu mam v rl dost no :-d . Aj s gearom to tak bude, tiez najprv heroicy a potom az bgcka na honory. |
| | | Dolik Raider
| Predmet: Re: Forféit / Mage Ne november 21, 2010 7:47 pm | |
| byl bych s tebou vcelku spokojenej, zdas se mi, ze magovi rozumis, jenom je problem, ze my hledame opravdu gearnuteho maga, kterej dela dmg. U tebe by dmg hadam nebyla problem, nebot s hc gearem by se tech par K opet naslo(+speed potky a opravdovej buff boost). vzhledem k tomu, ze jsme tu 2 magove prakticky porad na raidu, tak toho tretiho hledame prave z duvodu jakyho jsem napsal(top and top). no necham to na kageiovi | |
| | | Forfeitx Anonymný
| Predmet: Re: Forféit / Mage Ne november 21, 2010 7:49 pm | |
| jj,ale prakticky 2 lockouty do cata...gear reset inc |
| | | Dolik Raider
| Predmet: Re: Forféit / Mage Ne november 21, 2010 7:55 pm | |
| to je vec 2. gief invite | |
| | | Steelman Raider
Počet príspevkov : 39 Registration date : 05.08.2010
| Predmet: Re: Forféit / Mage Ne november 21, 2010 11:28 pm | |
| ok tak vzhladom na nove skutocnosti uz nie som proti prijatiu, skor naopak, mozme ta este tych par tyzdnov do cata odtestovat na mojom spote... | |
| | | Kagei Guild Master
Počet príspevkov : 2639 Age : 43 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: Forféit / Mage Po november 22, 2010 8:57 am | |
| Daj tomu este par dni na rozhodnutie mame par zaujemcov na spot maga, takze tak stredu stvrtok sa rozhodneme... | |
| | | Kagei Guild Master
Počet príspevkov : 2639 Age : 43 Registration date : 23.10.2008
| Predmet: Re: Forféit / Mage Pi november 26, 2010 11:09 am | |
| prepac ale na koniec sme prijali ineho zaujemcu a mame momentalne 3 aktivnych magov takze nemame flek cus gl | |
| | | Sponsored content
| Predmet: Re: Forféit / Mage | |
| |
| | | | Forféit / Mage | |
|
Similar topics | |
|
| Povolenie tohoto fóra: | Nemôžete odpovedať na témy v tomto fóre.
| |
| |
| |