Zdravím,
1. nick: Arrays
class: Mage
il: 383
2. pvp mam rad, ale to jen tak for fun, pobavit se kdyz neni co delat, kdysi jsem ho dost hral, ale co jsem presel na pve tak jsem u toho uz zustal, na tehle postave nemam nic moc progres z minulych datadisku, zalozil jsem ji na cata, predtim jsem mel na wotlku pauzu a prodal jsem acc
3. jste dobra guild na drakthulu, jsem si uz zvykl na to byt v dobre guilde ktera je dobra v progresu, bavi me progresovat a dostavat se cim jak nejdal a cim jak nejrychleji a jsem pro to schopny udelat maximum a to ocekavam i od lidi v guilde tak to zkousim u vas, prijdete mi jako solidni guild ktera ma potencial
4. byl jsem v TW 10 man, nechapal jsem nektere rozhodnuti naseho leadera, ale to bylo v pohode, hlavne se mi nelibil jeho system, clovek neco delal spatne a bez toho aby mu cokoli rekl zacal spamovat na tradu ze hleda trebas locka, ikdyz ho mel, ale ten lock vubec nevedel ze je neco spatne nebo takhle, jakmile nekoho nasel tak ho automaticky vystridal a takhle se tam resilo vsechno, tohle se mi nelibilo, vyjadril jsem na to svuj nazor, i co se tyce napadu a pripominek k progresu a kdyz uz toho bylo dost tak jsem odesel, nemelo to smysl, dal jsem si dva tydny pauzu a nyni jsem opet zde
5. nerobi
6. jak jsem jiz napsal, zacal jsem poradne az na cata, ikdyz ne uplne od zacatku, mel jsem svuj 10 man ktery jsem vedl, nic moc uspechy, ale zacal jsem hold pozde, navic to byla spis banda kamaradu co jsme to brali jen tak for fun, pak jsem presel do tw a to uz bylo trochu vic hc, ale nemel jsem vubec zadny problem s nema drzet krok, taktiky a bosse jsem sledoval dost peclive uz na ptr, videa atd. pak ruzne fora, jak vysel patch tak i dungeon journal prostudovany a takhle, pomahal jsem vzdycky vymyslet taktiky a aktivne se zapojoval, to bylo samozrejme v 10 manu vzdycky
7. muj vlastnorucne levlovany char, talenty jsou udelane na 10ku zase, na 25ku bych tam udelal mozna drobnou zmenu ptze je v raidu vic magu zejo, docela dlouho jsem nad nema premyslel, pro 10 man bylo tohle rozpolozeni idealni, jak pro support tak hlavne pro dps
jestli se budete chtit zeptat na kterykoli talent proc takhle tak jen do me
8. s internetem nemam zadny problem, ale abych to nezakrikl
s fps nemam problem, na low hladinu se dostava tak maximalne v napraskanem og
pc mam vlastni nejsou s nim zadne problemy + pouzivam jeste chladici desku btw
je mi 18
9. problem nevidim v zadnem dni, mozna maximalne male nedelni spozdeni, vracim se domu neco pred 20:00
kazdopadne nepohrdl bych ani stridackou v tehle dobe kdy je magu dost
10. wol muzu poslat treba ingame
12. achievy delam jen obcas for fun kdyz se nudim, urcite je nejak nehuntim
11. proc, tezka otazka, mohu nabidnout snad maximalne sebe, svoje znalosti a zkusenosti s classou + zapojeni se do vymysleni nebo pilovani taktik, obcas mam dobry napad, pak samozrejme svou ucast na raidech, dps a svuj char a mam mozna nvm jestli to je talent nebo takhle, ale lidi z byvaleho raidu se na me semtam obraceli s reforgingem a s dosahovanim capu ve statech nebo takhle
nejak mi nejde postovat odkazy tak se omlouvam
zkousel jsem registraci, ale nejak se mi to asi nevyvedlo