Ahoj,
*
1)Infothebolt, mage, 85lvl,
- kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Drak%27thul&cn=Infothebolt
*
2) PVE vs PVP čo ty na to?V cata. skusim urcite oboje ked mi to cas dovoli, primarne vsak uz dlhsiu dobu hram PVE
*
3) Prečo chceš práve k nám? Odkliaľ si sa dozvedel o Deep Thunder?Mam seriozny zaujem o popredny progress. Samozrejme guildu evidujem uz dlhsie. V guilde poznam Kapa, ktory sa mi zveril s momentalnym nedostatkom magov co je pravy dovod toho preco pisem prihlasku.
*
4) Ak si bol v nejakej inej guilde, prečo si sa rozhodol odísť?Vo viacerich, dovody sa vecsinou lisia, (forged,traitors,foolmoon,conspiracy... a vela, vela dalsich)
*
5 ) Robí ti problém komunikácia cez Ventrilo?Ventrilo je samozrejmost, ako aj stabilne pingy a fps
*
6 ) Raidovacie skúsenosti:Od zaciatku vanily az doteraz, s obcasnymi prestavkami co je aj vidno v achievmentliste. 192 days played na magovi + cca 100 na altoch vsetkych moznych class
- kód:
-
http://eu.wowarmory.com/character-achievements.xml?r=Drak%27thul&cn=Infothebolt&gn=Scoiatael
*
7 ) Podrobnosti o tvojej postave:Charakter je mnou vylevelovany a pouzivany len mnou. Talenty menim v zavislosti od vyzadovaneho PVE obsahu. Momentalne pouzivam aktivne aoeFIRE a singleMANAarcane. Datadisk je len v zaciatkoch tak predpokladam ze sa spec bude menit v zavislosti od progressu...
*
8 ) jaký máš přístup k WoW:Volám sa Aleš mam 24rokov pochadzam zo Slovenska konkretne z Pezinka kde byvam. Pracujem v Bratislave oblast slaboprudovych zariadeni (zabezpecovacich systemov). K dispozicii mam 2PC zo stabilnym fps a pingom + PC v praci pre pripad krizi .
*
9 ) Čas na raidovanie. Náš raid time je 19:00 - 23:00 (Pri Progresse cca 4x do týždňa - Ne, Pon, Uto, Stvr). Ako si na tom?Raidtime splnam v pripade progresu som ochotny potiahnut aj dlhsie
*
10) WWS, WOL alebo podobna statistika!Nemal som moznost v zavislosti od kratkeho casu vydania cata. skusit nic ine ako PUG raid, ktory nedopadol uspesne.
*
11) Aký je tvoj vztah k Achievementom?Je to vyzva ktora doplna moznosti raidu, pve urcite ano.
*
12) Napíš prečo by sme mali prijať do guildyStabilne podavanie toho co PVE obsah vyzaduje, spolahliva znalost taktik, dlhodobe skusenosti s raidovanim z viacerych guild, ochota sa ucit, dochvilny pristu k raidom, celkova pripravenost.